Valmentajaksi Kipinä Studioon?

Vahvistamme huipputekijöidemme tiimiämme ja haemme nyt Laajavuoren Kipinä Studioon 

iloista ja ammattitaitoista Personal Traineria vakituiseen työsuhteeseen.


Työnkuvaus:

Kipinä Studiossa työhösi kuuluvat asiakkaiden ohjaaminen omaa ammattitaitoasi ja persoonaasi hyödyntäen, Kipinä studion palvelukokonaisuuden kehittäminen sekä liikunnan kipinän sytyttäminen yhä uusiin asiakkaisiin. Näemme erityisen tärkeänä asiakkaiden tavoitteiden mahdollistamisen ja kunnianhimoisen työskentelyn yhteisten päämäärien eteen.

Meillä pääset työskentelemään ihanteellisessa ympäristössä ilman yleisten salien jonotuksia; monipuolisesti varusteltu yksityinen sali, jossa treenit toteutuu aina personal trainerin ohjauksessa mahdollistaa loistavan keskittymisen juuri oman asiakkaasi treenihetkeen.

Odotamme sinulta liikunta- tai terveysalan koulutusta, alan työkokemusta, sekä positiivista ja aidosti toimeen tarttuvaa asennetta. Laadukas asiakaspalvelu on meille valtavan tärkeää ja toivommekin että se käy sinulta luonnostaan.

Upea asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisistä henkilöstä että yrityksistä joten pääset kehittämään osaamistasi monipuolisten asiakkuuksien kanssa.

Me uskomme, että pitämällä fiiliksen korkealla ja nauttimalla aidosti työstään syntyy paras lopputulos. Korostamme jokaisen porukkamme jäsenen tärkeyttä ja haluamme varmistaa että tiimimme jäsenet viihtyvät töissä.


Lähetä hakemukseksi joonas@kipinastudio.fi. Asiakkaidemme kommenttien siivittämänä jäämme odottamaan innolla hakemustasi! Tervetuloa huippuun jengiimme!
Kommentit meistä:


Asiakas 1:

”Mukava treenata kun ei tarvitse jonottaa laitteisiin, laitteet ja välineet ovat monipuoliset ja hyvät, uusi skiergo on mahtava!! Kipinän porukka on innovatiivista kehittämään uusia juttuja.”Asiakas 2:

”Kipinässä on upeaa treenata, treenit ovat monipuolipuolisia, ohjelmat vaihtuu, asiakas huomioidaanja palvelu on ystävällistä”

Asiakas 3:

Monta vuotta asiakkaana, enkä vaihda pois! Parhaat Personal Trainerit ja treenit. Iso suositus!